image
Articole recente
Search
 

Serviciile noastre

Servicii uimitoare

``Aceia care pastreaza capacitatea de a aduna frumusetea nu vor imbatrani niciodata``. - Franz Kafka
k
117
Manichiuri făcute
g
74
Proiecte minunate
g
59
Make up realizate
g
135
Clienți multumiți
d

Make up

Şedinţa de machiaj include: demachiere, aplicarea bazei de machiaj, apoi fond de ten, pudră, blush, mascară, fard, liner, dermatograf, ruj, creion contur buze, lipgloss. În 40-50 minute, în funcţie de complexitatea machiajului, măiestria make-up artistului îşi va spune cuvântul în definirea look-ul ui pe care îl doriţi.
t

Manichiură/Pedichiură

Manichiura este întotdeauna la vedere şi nu puţini oameni ne judecă după aspectul unghiilor noastre. Cu puţin efort şi întreţinere periodică, unghiile pot arăta impecabil şi devin mai rezistente. Tratăm unghiile cu metoda spa şi prin aplicarea produselor profesionale – oja, lacuri dar şi nail painting (pictură în apă pe unghii) în funcţie de alegerea clientelor. Manichiura semi permanenta este o opţiune din ce în ce mai frecvenţă a clientelor noastre, pentru că folosim materiale ne invazive, cu aplicare simplă, uscare cu lampa LED şi durează minimum două săptămâni.
d

Frizerie

Alegerea unui nou look poate fi o operaţiune mult mai dificilă decât pare motiv pentru care venim în ajutorul dumneavoastră cu o serie de frizuri realizate în frizeria noastră de-a lungul timpului. Începând de la celebrul Pompadur, purtat în urmă cu mai bine de 40 de ani de Elvis Presly şi reinventat acum de către celebrii frizeri Schorem, şi terminând cu cele mai excentrice frizuri din ziua de azi, toate pot fi realizate de către frizerii noştri. De asemenea în cazul în care aveţi o fotografie cu o frizură pe care aţi dori să o realizaţi nu ezitaţi să o prezentaţi frizerului. Vă aşteptam în cea mai bună frizerie din Ploiești, “Princess Spa”!

Cosmetică facială

Masajul facial este un tratament care ajută la menţinerea sănătăţii şi frumuseţii pielii, dar şi la încetinirea procesului de îmbătrânire. Şedinţele regulate de masaj facial sunt recomandate pentru fermitatea şi strălucirea tenului, reducerea liniilor fine şi a ridurilor, hidratarea şi eliberarea tensiunii. Pentru rezultate vizibile şi de durată se recomandă masajul de 2-3 ori pe săptămână pe o perioadă de 4-8 săptămâni,Tratamentul include: demachiere, gomaj, vaporizare, extracţii, fiola în funcţie de tipul de piele, masaj, crema de final, sau se poate opta pentru mini-tratamente specializate: lifting, peeling, depigmentare, eliminare bărbie dublă, tratamente antiacneice, microdermoabraziune, ultrasunete faciale, etc

Coafor

O coafură potrivită va menţine întotdeauna în trend, iar culoarea, forma şi aranjamentul vă conturează personalitatea. Stiliştii Prinţesa va consiliază în alegerea coafurii perfecte, acordând o atenţie specială întreţinerii părului, folosind metode şi tratamente specifice de regenerare şi hidratare. Alte servicii adiacente oferite sunt aplicare de extensii şi întreţinere, vopsire, coafat de ocazie inclusiv coafuri 3D.

Masaj

Masajul poate fi aplicat și este benefic oricărei persoane, indiferent de vârstă, sex sau stare medicală. Ședințele de masaj pot avea loc iarna, când îți este greu să te dedici unui sport, în plină vară când zilele de concediu nu au venit încă sau în orice altă perioadă a anului. Tipurile de masaj oferite de salonul nostru sunt diverse, de la masaj de relaxare, la masaj anticelulitic şi tonifiere, kinetoterapie şi reflexoterapie. Aceste se pot efectua în şedinţe individuale de 45 de minute sau pot fi combinate în funcţie de specificul clientului nostru în şedinţe de 60 de minute.

Extensii gene

Acesta este cel mai nou trend în materie de beauty. Genele lungi, splendide, cu un efect incredibil de natural, sunt deja în tendinţele modei franceze, italiene, şi americane. Extensia de gene este ultima pasiune a zilelor noastre, rezultatul fiind frumuseţea şi tinereţea în orice moment al zilei. În plus, aplicate corect, de către un stilist de gene avizat şi nu de către un amator care face această meserie după ureche, acestea au avantajul de a corecta forma şi poziţia ochilor, şi, implicit, de a elimina complexe şi frustrări de-o viaţă. Trăsăturile unei femei sunt exprimate prin desenarea genelor şi sprâncenelor, a buzelor şi a formei corpului. Prin urmare, nu este o întâmplare că genele întotdeauna au fost o parte mai pronunţată a frumuseţii feminine. Datorită apariţiei, noilor tehnologii de gene”, acum este un, must have “să ai gene frumoase, bogate şi curbate. Din dorinţa pentru o frumuseţe durabilă vă oferim extensii fir cu fir 1D, 2D, 3D, 4D.

Solar

Solarul este o incinta prevăzută cu tuburi de neon, care emit raze ultraviolete. În timpul expunerii la UV, melanocitele secretă melanina – o substanţă cu rol fotoprotector, de culoare brun închis. Dermatologii susţin că expunerea la UV este periculoasă. Adevărul e că nu există modalitate de bronzare (autobronzantele nu fac parte din această categorie) lipsită de riscuri (ţesutul cutanat se deteriorează progresiv, iar expunerea excesivă provoacă arsuri). Iată de ce într-un an nu se recomandă mai mult de 20 – 50 de expuneri la soare şi solar. Spre deosebire de soare, în solar nu se produc „explozii “, deci este exclusă posibilitatea iradierii (mai ales dacă solarul are emisie controlată şi filtre de îngustare a spectrului); timpul de expunere, zonele şi intensitatea expunerii sunt controlate şi dozate ştiinţific, în aşa fel încât efectele negative ale expunerii UV sunt minimizate. În plus, în solarele moderne nu există infraroşii

Dermopigmentare

Dermopigmentarea sau micropigmentarea este o procedura de infrumusetare a doamnelor, numita si machiaj semi-permanent. Machiajul semipermanent are scopul de a corecta, a evidentia si in ultima instanta, de a infrumuseta fizionomia. Se foloseste o tehnica total diferita folosita de cea pentru realizarea tatuajului clasic, prin care cu ajutorul unui aparat special se introduce pigment in piele (in stratul mijlociu al pieli-derm), pentru a simula machiajul trasaturilor fetei, cum ar fi conturul ochilor, buzelor sau accentuarea sprancelelor. Tatuajul cosmetic se face doar in urma unei programari, dureaza aproximativ 2 ore si incepe intotdeauna cu o consiliere cu privire la dorintele si asteptarile clientei in legatura cu rezultatul final al procedurii. Se discuta schimbarile dorite, se pun cateva intrebari despre starea de sanatate, se ofera informatii despre metoda de lucru, aparatura folosita, masurile de igiena, orice alte nelamuriri. In functie de tonul pielii si culoarea parului, se stabileste cea mai potrivita culoare a pigmentilor : sunt 100% naturali, au aprobare US (USP) si DAB, nu contin oxid de fier, aspect care contribuie spornic la mentinerea unei nuante naturale, timp indelungat.

Cavitație

Denumită şi LIPOSUCŢIE VIRTUALĂ, reprezintă în momentul actual o metodă foarte eficientă de combatere a celulitei şi a adipozitatilor localizate, cu rezultate echivalente liposucţie chirurgicale tradiţionale. Ultrasunetele pătrund de la o adâncime de câţiva milimetri până la o adâncime de 5 cm în stratul adipos, în funcţie de energia cu care se lucrează, îndepărtând celulele de grăsime permanent. Tratamentul corporal prin Cavitaţie se bazează pe efectul ultrasunetelor de joasă frecvenţă care, datorită presiunii pe care o generează provoacă formarea de mici bule de vapori şi gaz (bule cavitationale) şi implozii succesive, rupând în acest fel membranele celulelor adipoase, fără a afecta alte structuri adiacente. Celula adipoasă se lichefiază, se dezintegrează şi tot conţinutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi graşi, toxine) este absorbit de limfa, drenat prin sistemul limfatic şi eliminat prin căile renale. În urma tratamentelor efectuate apare reducerea evidentă în circumferinţă (datorată reducerii volumului celulelor adipoase), realizându-se un nou contur corporal.

Lipolaser

Tratamentul cu Lipo laser lichefiază celulele adipoase şi reduce semnificativ dimensiunea celulelor adipoase pentru a scăpa mai uşor de grăsimea localizată. LipoLaser-ul modifica permeabilitatea membranelor celulelor adipoase, pentru a permite grăsimii lichefiate să iasă în spaţiul intracelular, de unde va fi eliminată prin metabolismul natural (se creează pori de tranziţie în adipocite şi se accelerează descompunerea trigliceridelor). Tratamentul LipoLaser este un procedeu de foto-bio-remodelare, fiind eficient în lichefierea ţesutului adipos localizat, în reducerea circumferinţei şi edemelor, cu efect tensor asupra pielii. Prin intermediul diodelor de mare putere (120mW), LipoLaser-ul emite lumină intens focusata pe lungimea de undă de 650nm (roşu).

Electrostimularea localizată

Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, experţii evaluând că o şedinţă de 45 minute de electrostimulare echivalează cu 6-8 ore de gimnastică fără întrerupere. Aşa se face că efectele şedinţelor de electrostimulare sunt vizibile imediat. În plus, ca rezultat al şedinţelor de electrostimulare, muşchii devin mai fermi, iar grăsimile sunt eliminate treptat. Pe lângă tonifierea musculară şi arderea grăsimilor, şedinţele de electrostimulare cresc metabolismul, circulaţia sanguină şi gradul de oxigenare al zonei respective. Electrostimularea musculară presupune impulsuri electrice care acţionează asupra musculaturii cu o frecvenţă şi intensitate adecvată pentru a genera o mişcare vibratorie a muşchilor, astfel se ard caloriile şi grăsimile aflate în exces în organism. Tratamentul prin electrostimulare localizată reprezintă o procedură sigură şi simplă prin care 10 electrozi sunt aplicaţi pe acea zonă ce se doreşte a fi lucrată (abdomen, fese, coapse), pe capetele muşchilor, în funcţie de necesităţile fiecărei persoane, stimulând astfel muşchii şi făcându-i să lucreze. Această stimulare crează o cerere uriaşă de energie în muşchi. Pentru a satisface această cerere, muşchii utilizează că sursa de energie grăsimile din împrejurimi, arzându-le în acelaşi fel în care se ard în timpul unor exerciţii obişnuite.

Vacuum

Terapia cu Vacuum Endermologic este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 până la stadiul de macronoduli), prin care se reuşeşte spargerea şi antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de, coajă de portocală``. Procedura consta într-un masaj de tip aspiraţie, în urma căruia este îmbunătăţit vizibil aspectul pielii atinse de celulită. Astfel, se reduce semnificativ stratul de grăsime subcutanată, apa reţinută în ţesuturi, precum şi toxinele, favorizându-se drenajul limfatic. Practic, tratamentul cu Vacuum este un profund masaj al ţesuturilor cutanate care disloca grăsimile ce provoacă inestetica celulia şi ajuta la eliminarea lor ulterioară prin drenaj limfatic.

Presoterapia

Este echivalentul unui masaj de drenaj limfatic efectuat de mâinile pricepute ale unui terapeut. Funcţia de bază a aparatelor de presoterapie este de a îmbunătăţi circulaţia sanguină şi limfatica a picioarelor, a braţelor şi a taliei prin umflarea şi dezumflarea camerelor aflate în costumul de presoterapie. Aparatul funcţionează prin compresia blândă şi diferenţiata a aerului în fiecare cameră de tratament. Acesta are programe de drenaj limfatic presetate, cu o durată a unui tratament complet de 45 minute. Presoterapia este ideală pentru persoanele care suferă de probleme circulatorii cum ar fi: reţinerea de apă în ţesuturi, celulită, edeme veno-limfatice, insuficientă a microcirculaţiei periferice. Prin masajul de drenaj limfatic realizat, se deblochează ganglionii limfatici, se elimină stazele reducând circumferinţele, se normalizează circulaţia venoasă şi cea limfatica. Pentru creşterea eficienţei tratamentelor de remodelare corporală se recomanda folosirea imediat după tratament a presoterapiei. Terapia cu presoterapie se recomanda în special după efectuarea şedinţelor de cavitaţie, împachetări, radiofrecvenţa, vacuum, etc, pentru a ajuta eliminarea toxinelor din corp. Rolul său în tratamentul de cavitaţie este acela de a drena din organism conţinutul eliberat din celulele adipoase distruse de cavitaţie. Pentru îmbunătăţirea şi amplificarea efectelor tratamentelor de remodelare corporală prin dinamizarea circulaţiei limfei în spaţiile intercelulare, PRESOTERAPIA ESTE RECOMANDATĂ DUPĂ ORICE TRATAMENT DE REMODELARE CORPORALĂ! Tratamentul de drenaj limfatic prin presoterapie are ca rezultat intensificarea circulaţiei limfatice de până la 10-15 ori!!!

Radiofrecvenţa

Radiofrecvenţa este una dintre cele mai noi terapii corporale folosite cu succes în lupta împotriva celulitei, vergeturilor şi a lipsei tonusului cutanat. Tehnologia cu radiofrecvenţa este folosită de mult timp în chirurgie şi a fost adaptată pentru a fi utilizată şi în saloanele de înfrumuseţare corporală. Terapia cu radiofrecvenţa este complet sigură, non-invaziva şi non-agresiva pentru corp, fiind o alternativă la operațiile estetice recomandate de medicii specialişti. Nu necesită perioade de recuperare, clienta putând reveni imediat la activităţile cotidiene. Radiofrecvenţa are la baza aplicarea undelor electromagnetice (radio) ce acţionează asupra ţesutului adipos din profunzime, fără a afecta în vreun fel epiderma. Aceste unde produc încălzirea straturilor de grăsime, acţionând asupra depozitelor de grăsime din interior, care sunt de altfel şi cel mai greu de eliminat şi la care de exemplu, cremele anticelulitice nu ajung. Ceea ce este spectaculos în tratamentul cu radiofrecvenţa, este tonifierea conferită, care se poate observa încă de la prima şedinţă. Radiofrecvenţa conturează şi redefineşte liniile siluetei, tonifica instantaneu, netezeşte şi “ridică” fără a leza ţesuturile. Celulită va dispărea, iar aspectul de piele lăsată va fi complet eliminat. Radiofrecvenţa este ideală pentru persoanele cu piele flască şi relaxare musculară: femei care au născut recent, sâni lăsaţi, piele flască în zona coatelor şi a genunchilor - recunoscută pentru dificultatea cu care se remodelează. Terapia cu radiofrecvenţa este de scurtă durată, o şedinţă durează între 10-40 minute, timpul depinde de zona tratată. Terapia este recomandată pentru toate vârstele. În tratamentele corporale se recomandă 2-3 şedinţe pe săptămână incluse în pachete de 10 şedinţe. Radiofrecvenţa poate fi asociată cu cavitaţie, împachetări, masaj, presoterapie, etc. Înaintea tratamentului terapeutul evaluează zonele ce urmează a fi tratate.

Contraindicații

Contraindicatii solar

Recomandari:.Nu e nevoie sa folosesti creme ecran la sedintele de solar. In schimb, se recomanda folosirea acceleratorilor de bronzare: contin melanina (accelereaza procesul de bronzare), agenti de hidratare (previn deshidratarea excesiva) si antioxidanti (previn formarea ridurilor). Bolile de piele, bolile venerice si SIDA nu se transmit prin solar (trebuie respectate normele standard de igiena). Nu se recomanda a se face dus sau baie cu o ora inainte si doua ore dupa expunerea la solar,deoarece se distruge mantaua acida a pielii si pot aparea iritatii si arsuri.Este esential sa-ti protejezi ochii de UVA (provoaca arsuri de retina, favorizeaza formarea cataractei). Efectele apar in timp, sint cumulative si permanente. Saloanele de bronzare trebuie sa puna la dispozitia clientelei ochelari speciali de protectie.Nu lasa sa treaca prea mult timp intre sedintele de bronzare, dar ia in considerare faptul ca trebuie sa treaca un interval de 48 de ore pentru ca bron­zul sa se instaleze. Frecventa vizitelor la solar se stabileste in functie de tipul de piele. In general, cinci sedinte repartizate pe parcursul a doua saptamini ar trebui sa-ti asigure un bronz profund si uniform.Inainte de a intra in solar intereseaza-te cind au fost schimbate tuburile ultima data (cu cit sint mai noi, cu atit solarul e mai eficient). Producatorii garanteaza functionarea optima pentru 800-1000 de ore. Un tub are eficienta maxima in primele 150 de ore de functionare.Un solar modern e prevazut cu filtre speciale, pentru a emite numai lungimile de unda permise, aer conditionat pentru a evita supra­in­calzirea si alte dotari suplimentare (aromatera­pie, meloterapie).

Contraindicatii:Expunerea UV este interzisa persoanelor care folosesc medicamente ce produc fotosensibilitate, celor care au cazuri de alunite maligne in familie si femeilor insarcinate.

Contraindicatii Electrostimulare

Contraindicaţii electrostimulare: Tija metalică, sarcina şi perioada de alăptare, epilepsie, boli de piele, hipertensiune arterială, boli cardiace, probleme ale tiroidei, sterilet metalic, pacemaker, la menstruaţie
Tratamentele de remodelare corporală sunt complementare unei alimentaţii echilibrate şi exerciţiului fizic pentru a obţine cele mai bune rezultate în lupta împotriva celulitei şi a adipozitatilor localizate. Tratamentele corporale îţi asigură aspectul neted al pielii, îţi remodelează întregul contur corporal şi îţi sculptează armonios trupul.
Cu ajutorul tratamentelor corporale îţi reduci circumferinţă, scăpând de centimetrii în plus. Pentru a slăbi în kilograme, corpul tău are nevoie de adaptarea/reducerea consumului caloric în funcţie de activitatea fizică desfăşurată. Pentru a-ţi menţine rezultatele obţinute în urma tratamentelor corporale efectuate, obişnuieşte-te să scapi treptat de obiceiurile care îţi afectează silueta. Tratarea celulitei trebuie privită ca pe un mod de viaţă – similar cu îngrijirea părului său a unghiilor – un lucru pe care trebuie să-l facem din când în când, în primul rând pentru sănătatea noastră, şi apoi pentru aspectul corporal.Pe baza unei evaluări corporale gratuite, terapeutele centrului nostru îţi vor recomanda şi personaliza tratamentele corporale care ţi se potrivesc cel mai bine, astfel încât să obţii cele mai bune rezultate posibile

Contraindicatii Cavitatie

Contraindicaţii cavitaţie: Tehnologia de Cavitaţie a evoluat foarte mult în ultimii ani, astfel încât se poate afirma că este o procedură fără riscuri. Nu s-au înregistrat efecte secundare în terapia de cavitaţie. Cavitaţia este nedureroasă, singurele efecte adverse rare se rezumă la uşoare senzaţii de căldură în zona tratată sau senzaţii de greaţă.În general nu le este indicat persoanelor cu grave disfuncţii renale, persoane cu grave disfuncţii hepatice, boli cardiace, boli ale pielii, spasmofilie, epilepsie, stimulator cardiac, implant metalic, tumori maligne, convalescenta după o operaţie, hernie, tensiune arterială anormală, varice pe zonele de tratament, sarcina, alăptare, la menstruaţie, pietre la rinichi, chisturi ovariene sau fibroame, la mai puţin de 1/2 ora de la servirea mesei.

Contraindicatii Lipo Laser

Contraindicaţii lipolaser femei însărcinate, copii, epilepsie, dereglări ale glandei tiroide

Contraindicatii Vacuum

Contraindicaţii vacuum: Epilepsie, boli cardiace, femei însărcinate, alăptare, boli de piele, hipertiroidie, fragilitate capilară.

Contraindicatii Presoterapie

Contraindicaţii presoterapie: stimulator cardiac (pacemaker); sarcina şi alăptare; pacienţi cu dureri cardiace; probleme circulatorii grave; tromboembolism; procese tumorale; plăgi (răni) deschise; hernie inghinală; claustrofobie; cancer în ultimii 5 ani.

Contraindicatii Radiofrecvenţa

Contraindicaţii radiofrecvenţa: Femeile gravide, leu zele care alăptează, bolnavii de epilepsie, bolnavii cu tumori, persoanele care suferă de boli acute inflamatorii sau boli contagioase, pacienţii care au plăgi operatorii nevindecate, persoanele suferinzi de boli ale inimii, de colecist (litiaza biliară) sau de diabet (forma gravă), persoanele care suferă de infecţii ale globului ocular, ale coloanei vertebrale, ale cervicalei, creierului său inimii, persoanele care folosesc aparat de stimulare cardiacă, proteze (de plastic sau de ciment), persoanele care au suferit operaţii la nivelul abdomenului, femeile aflate în timpul menstruaţiei, femeile care folosesc spirală ca metoda anticonceptiva, persoanele cu incontinenta, persoanele care au temperatura interioară ridicată, persoanele care suferă de alergii

Un plus de frumusețe!

Scopul angajaților nosțri este de a vă scoate în evidenţă frumuseţea naturală.

Calitate garantată

Punem accent pe produse de calitate şi pe folosirea acestora de către angajaţi foarte bine instruiţi.

Îţi oferim un look de Star

Te ajutăm să primeşti priviri de adminiratie, indiferent de evenimentul la care vei participa.

Programare rapidă

Pentru programare trebuie doar sa ne contactezi telefonic, pe email, cu ajutorul formularului sau booking on-line

Inregistreză programare

Calendar is loading...
Powered by Booking Calendar